רובוטיקה- עולם החישה

בפעילות זו יכירו המשתתפים מערכות הנדסיות ממוחשבות, סוגי מערכות בקרה שונות ואת השימושים בהן בחיי היומיום. התלמידים ייחשפו למודל מערכת הבקרה, חלוקה לתת-מערכות, למנגנונים ולחיישנים. במהלך הפעילות יחקרו התלמידים סוגי חיישנים שונים, את תפקידם ואת תרומתם להליך הבקרה, יכירו תוכנות בקרה, יבנו מכונית הנעה במסלול נתון ומערכת הנדסית ממוחשבת העונה על צורך נדרש.

השילוב בין עולם האלקטרוניקה ועולם התקשורת מביא לחזית הקדמה את עולם האלקטרוניקה הספרתי (דיגיטלי).
המשתתפים בסדנה זו יוכלו להעמיק את הידע שלהם ברובוטיקה. יורחבו הנושאים העוסקים בבקרת הרובוטים ומנגנוני החישה שמאפשרים שליטה ברובוט.
כמה פעמים אתם קוראים, לומדים וצופים בדפי אינטרנט שונים? התשובה יכולה להגיע למאות דפי אינטרנט בשבוע.