דף נוסחאות
    אייפד נוסחאות
    סטודנט בדשא

קדם המכינה מיועד לתלמיד המעוניין ללמוד במכינה אבל אין לו את הדרישות המתאימות בציוני הבגרות לקבלה.

קדם המכינה אורך כ- 4 חודשים במהלכם נלמדים מקצועות הליבה : מתמטיקה, פיזיקה ואנגלית ברמת 4 יחידות וגם כתיבה מדעית.

בסיום קדם המכינה, יערכו מבחני גמר במקצועות שנלמדו. תלמיד שקיבל ציון גבוה מ- 60 בכל אחד מהמקצועות, ישתלב במכינת אוקטובר ותעודת המכינה תחליף את תעודת הבגרות בבדיקת תנאי הקבלה למכינה.

עלות קדם מכינה : 6,566 ש"ח

שעות פעילות

הלימודים מתקיימים בימים א'- ה' בין השעות 8:30-16:00 (בהתאם לצורך יתכנו לימודים בשעות מאוחרות יותר ו/או בימי ו').

בשעות הערב, בין השעות 16:30-21:30, עומדים לרשות התלמידים חונכים במקצועות השונים המסייעים בהטמעת החומר ובהכנת שיעורי הבית.

למידע נוסף ולבירורים ניתן לפנות לטלפון מספר 04-8294536

ההרשמה מתבצעת באתר בלבד.

ההרשמה תיפתח בתאריך : 12.02.2023

מועד פתיחת קדם המכינה תשפ"ג

קדם המכינה נפתח פעם בשנה .

תחילת קדם המכינה :  04.05.23

סיום קדם המכינה :  07.09.23

משך הלימודים בקדם המכינה הינו כ-4חודשים

דרישות קבלה

10 שנות לימוד + מינימום 7 יח"ל ובינהם מתמטיקה 3 יחידות בציון 60 לפחות.

מסלול זה מתאים גם לבעלי בגרות זרה ולהם ציון יעל של 113 לפחות.

ליצירת קשר : shiri.so@technion.ac.il

אנשים שביקרו בדף זה חיפשו גם

בחינת יע"ל היא בחינת ידע בשפה העברית המיועדת למועמדים שנבחנו במבחן הפסיכומטרי בשפה שאינה עברית או למועמד שצריך סיווג ברמת העברית .