גאומטריה פוגשת עולם

תקציר הסדנה

הסדנה מציעה לתלמידים למידה אינטראקטיבית ופעילה בנושאים שבין הגאומטריה והחוקיות המתמטית. נגלה שאנחנו פוגשים גאומטריה בכל העולם בצורות מיוחדות, בתבניות יפהפיות, באדריכלות, במשחקים, במרקמים שונים, בריצופים ובחומרים.

נכיר מדענים חשובים בגאומטריה ונלמד על פרקטלים, על סימטריה בעולמות השונים, על בניית משחקים, על עפיפונים, על פירמידות ועל חרוטים.

בסדנה יתמודדו התלמידים עם אתגרי מתמטיקה מגוונים ושונים, ויקבלו את תוצריהם הלימודיים והמשחקיים כשי. המשתתפים בסדנה נדרשים ליכולת מוטוריקה עדינה בסיסית.

מסתקרנים מעיצוב חללים, מבנים ותכנון בתים? אולי אתם אדריכלי העתיד. הצטרפו לסדנת האדריכלות ותקבלו כלים לתכנון ולשרטוט אדריכליים ולביצוע הפרויקט האדריכלי הראשון שלכם.
איפה אנחנו פוגשים מתמטיקה? בכל מקום. לכן אנו מציעים את סדנת מסע בין מספרים.