מערכות רובוטיות EV3

תקציר הסדנה

המשתתפים בסדנה זו יוכלו להנות מתכנות בסביבה הרובוטית Lego Mindstorms EV3, המעניקה למשתתפים הזדמנות לשפר את מיומנויותיהם בתחום התכנות ולהתנסות בחשיבה הנדסית והבנה מערכתית. הלמידה השיתופית החווייתית מאפשרת לתלמידים לתכנת את הרובוט פרי יצירתם ולבחון את פעולתם.
הרובוט מאפשר לספק לתלמידים משוב מידי על התכנות שלהם, ולאפשר להם הבנה ושכלול מיומנויות. במהלך הסדנה התלמידים יגדירו משתנים, יכירו סוגי מידע, ילמדו על פונקציות והגדרת קלט ופלט.
רמת המורכבות של המשימות במהלך הסדנה תעלה עד לביצוע הפרויקט המשלב את כל הפונקציות התכנותיות שנלמדו במהלכה.
הסדנה מיועדת לתלמידים עם רקע קודם בסיסי ברובוטיקה. במהלך הסדנה נדרשת עבודה בזוגות או בצוותים, וידע באנגלית תואם הגיל.

זיהוי מוקדם של מחלות ממאירות, מיפוי מולקולות דנ"א, איתור רעלנים, אלו רק מקצת היישומים וההיבטים המחקריים של טכנולוגית הננו בתחום החישה והחיווי.
כמה פעמים אתם קוראים, לומדים וצופים בדפי אינטרנט שונים? התשובה יכולה להגיע למאות דפי אינטרנט בשבוע.
הדנ"א – המולקולה הענקית המכילה את כל המידע הגנטי שלנו ושל כל הייצורים החיים התגלתה לפני פחות ממאה שנים.